Jetlev

Ha szeretnél egy nem mindennapi élményt szerezni magadnak, akkor itt a nagy lehetőség! Csatold a hátadra a jetlevet, emelkedj a magasba, kedved szerint zuhanj a mélybe, vagy lebegj a víz felett 10 méter magasságban!

A jetlev egy olyan sporteszköz, amit a hátadra csatolsz, kényelmesen elhelyezkedsz az ülésében, majd lábaidat a levegőben lógatva biztonságosan, könnyedén, karjaiddal irányítva repülhetsz a víz felett. Az emelkedést és süllyedést a markodban lévő gázkarral szabályozhatod. A jetlev is víznyomással működik, amelyet szintén egy jet-test állít elő. A hátadra erősített szerkezet egy hosszú tömlővel csatlakozik ehhez a géphez - az általa nyújtott víznyomás a vállaid mögött mindkét oldalton lefelé irányuló csőből zúdul ki magassabb nyomással, ennek erejével tudsz a levegőbe emelkedni. A tanuló időszakban tapasztalt csapattagjaink távirányító segítsévével fognak irányítani a partról, de később, ahogy ráérzel, átveheted az irányítást, gyakorolhatod az emelkedést és süllyedést, vagy tehetsz egy túrát a tó körül.

Ha megkedveled ezt a sportot, lehetőséged lesz csatlakozni a klubhoz. Klubtagjaink jelentős kedvezménnyel sportolhatnak velünk, kipróbálhatják egyéb sporteszközeinket, részt vehetnek klubrendezvényeinken, versenyeinken.

Vissza az eszközökhöz