Hoverboard

Ha kíváncsi vagy, milyen érzés deszkán hasítani a levegőt a víz felett, ezt az eszközt ki kell próbálnod! Kihagyhatatlan! Pattanj fel a deszkára és repülj olyan magasan, amilyen magasan mersz!

A hoverboard a flyboardhoz hasonlóan egy hosszú tömlőn keresztül csatlakozik a meghajtást biztosító jet-testhez - ugyanazon az elven alapul. Tehát a jet víznyomásának segítségével emel ki a vízből, de itt nem függőlegesen emel, hanem tulajdonképpen előre tol. Rajtad múlik, hogy milyen magasra emelkedsz és merre kanyarogsz a felszín felett. A távirányító ebben az esetben a te kezedben van, te szabályozod a sebességed és repülési magasságod. Az érzés hasonlít a gördeszkázásra (kerekek nélkül), a hoverboard olyan élményt nyújt, mint a Vissza a jövőbe c. filmekben látható lebegő deszka. Wakeboardosok, snowboardosok gyakorlata előnyt jelent ennek az eszköznek a használata során, de nem feltétel!

Ha megkedveled ezt a sportot, lehetőséged lesz csatlakozni a klubhoz. Klubtagjaink jelentős kedvezménnyel sportolhatnak velünk, kipróbálhatják egyéb sporteszközeinket, részt vehetnek klubrendezvényeinken, versenyeinken.

Vissza az eszközökhöz