Flyboard

Gyere, repülj 10 méter magasan a víz felett, vagy ugrálj a vízben, mint egy delfin - ahogy kedved tartja! Tégy egy próbát, vedd a bátorságot és állj fel a deszkára! Nálunk mindenkinek sikerül! Garantáljuk! Csapatunk tagjai részletesen elmondják a tennivalókat, neked csak annyi a dolgot, hogy kövesd az utasításokat.

A flyboard tulajdonképpen egy deszka, ami egy hosszú csövön keresztül csatlakozik egy jetskihez, vagy egy jetskihez nagyon hasonló testhez, ami a víznyomást biztosítja. Ennek a vízi járműnek a tolóereje emel ki a vízből a vízsugarak által. A deszkához erősített csizmába/kötésbe állsz bele, amit ráerősítünk a lábaidra, ezután kezdődhet a nagy kaland! Tapasztalt csapattagjaink távirányító segítségével fognak irányítani a partról és gyakorlatilag 5-10 percen belül már rá is fogsz érezni ennek a fantasztikus extrém sportnak az ízére. Amikor biztonságosan repülsz és stabilan mozogsz a flyboardon, átveheted az irányítást és saját magad kezelheted a távirányítót, így nagyobb lehetőséged nyílik a delfinezés, szaltózás elsajátítására.

A találmány Franky Zapata szabadalma, aki többszörös jetski európa- és világbajnok, a Zapata Racing alapítója. Találmányai: flyboard, hoverboard, airboard. Az általunk használt távirányító csapatunk alapítótagjának saját fejlesztése!

Ha megkedveled ezt a sportot, lehetőséged lesz csatlakozni a klubhoz. Klubtagjaink jelentős kedvezménnyel sportolhatnak velünk, kipróbálhatják egyéb sporteszközeinket, részt vehetnek klubrendezvényeinken, versenyeinken.

Vissza az eszközökhöz